Thursday, March 18, 2010

15 Jeritan korang 3/18/2010 10:26:00 AM

Aku Kena Tag Kali Kedua

Posted by Din - Filed under
Hahahaha.. Aduh dah lame benor xkena tag dengan member2 ni.. Dahla tag kali ni ala2 romantik gitu.. Muahahaha.. Xpela bagi mengekalkan kemachoan aku ni aku jawab jela tag ni ye.. Ahak3..


1) siapakah diri anda di rumah?
Aku Kalau kat umah seorang yang lebih suka memerap je sambil tengok laptop..
Lagipon time kat umah ni la aku betol2 boleh rehat.. Hihihi..

2) siapakah diri anda di samping rakan?
Aku kalau membe yang baik ngan aku minta tolong ke ape aku akan tolong dia mane yang mampu...
Asalkan membe aku akan cube tolong sebab bukan membela kalau xleh tolong kan.. Hak3..

3) 5 benda yg anda idamkan tp masih belum tercapai
-Ada moto sendiri
-Ada kereta aku sendiri..(saga blm cukupla)
-Nak ada pc sendiri sebab lagi best dari laptop..haha..
 -Nak ada pendapatan sendiri..penting bro ada duit ni..Hak3..
-Last mestila nak kawin.. Sape xnak kan.. Muahahahaha
4) siapakah nama pasangan anda
Erkk begitu berat sekali soalan ini ditujukan..Okla sebab aku macho aku bgtau..Hak3..
Nama dia ekin.. Wahahahaa.. Ok r tu kan..

5) ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda
-Cantik..(yela kan awek aku ni)
-Amik berat pasal aku ni.. Cewahh..
-Suka sangat duk nyakat aku ni..(erkk suke ke??)
-Rajin blaja..Bagusla ni kan tapi aku yang malas..Hahaha..
-Pandai jaga diri dia tu..

6) bila tarikh anda couple
31 Februari 2007
7) apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda
Maaf kali ni aku dah xmacho.. Hahahahaha..

8) lagu tema cinta anda
Sori r bro gua xlayan r lagu cintan2 ni.. Muahahaha..
9)apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda
Tak nak ada perubahan dah..

10) tag 10 rakan yg lain

Buzzy.. Ni aku baru kenal je so nak tau ckit pasal dia.. Hak3..
Arein.. Ni pon same baru kenal..
Areev19..Baru kenal jugak..=p..
Yeyen.. Blogger yang kiut.. Hihi..
Alep.. Rumate gua ni bro..
Fid.. Ni blogger yang cool..
Bieyra.. Blog dia sungguh comel..Hak3..
LuzakaMLMexpert.. Ni blogger yang friendly..
Wonderpets.. Ni nama gelaran dia ye..
Sakira.. Ni blogger yang pandai wat header..

Walaupon aku baru kenal korang n korang pon baru kenal aku tapi sudilah jawab tag ni ye..
Aku ni masih baru dalam blogging ni..Thank you guys..=p
 

15 Jeritan korang:

shaa bonitaa said...

aku soh jwb tag je..die nk ckp die macho plak..ggrrrrrrrrrrr~

Din said...

hahaha..xpe r nk jaga macho r tu..hahaha..

shaa bonitaa said...

ngade weh :p

areev19 said...

iseh...aku xde pasangan cmne nk jwb tag neh? :|

tnggu aku jumpe pasangan bru aku bwat la ye.. ;)

neway trimas mengetag..terharu aku..uuuu

Din said...

haha..no hal la bro..

Izyan Izzaty said...

skale skala jdik kiut xpe jugak kn ?? hah , kerna en.din dak ckp i kiut , smagt neh nak jawab tag u !! ggrr~ :)

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

yea2...kne tag...huhu
t kte akan jwab...

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

huhu okey nnti sy buat :)

fiD said...

hehehe,, naseb bek tag ni len dari yg len ,kalu same aku tak mow jwb lsgi,heheh..

k, tunggu en3 aku ea,.. tq bro!

Din said...

haha..tq ek semua sbb sudi jwp.. u guys are very sporting!!! =p

Cik Ecah said...

din, tarikh 31 Februari 2007 tak valid la.. hari ape tu.. tak jumpe dalam kalendar la hahaha

Din said...

hahaha..ye ek..ingat ada..muahahaha..

✿bieyra dhamira✿ said...

huhuahua..hua...aku kena tag ek??huhu...adeh..ok2..aku wat keyh..huhu...

kak ina kl said...

salam din...dulu akak rajin jawab tag..sekarang malaslah pulak..

Din said...

haha..xpe kak nnt da mase wat la..

@bieyra
thanks sudi jwp ye..

Related Posts with Thumbnails

Followers