Tuesday, March 9, 2010

2 Jeritan korang 3/09/2010 01:34:00 AM

Big Bang!!!

Posted by Din - Filed under , , , , , , ,
Arini aku nk cite sal satu grup dari korea ni..aku mule minat grup ni awl thun ni r..
lgpon lagu2 dorg ada yg masyuk ngn aku..haha..rsenye dah rmai yg knal grup BB ni kan..hihi..
kompemla rmai sbb korea skang tgh hot kat malaysia ni..hahaha..MySpace


ok meh aku nk cite sal grup dorg ni ek..blh kan..hihi..
grup ni dia mula2 dpt recognition pada ogos 2006 mse da family concert dr YG Ent..
mule2 grup ni da 6 org tp tnggl 5 org lpas sorg mmber dia kuar..
skang yg tnggl adala G-Dragon, Taeyang, Top, Daesung ngn Seungri..
dri kiri adlh Daesung, TOP, G-Dragon, Taeyang n yg bongkok tu Seunri la..hihi..
lagu yg first dorg yg meletop xhengat adlh Lies..bes lagu ni tau..korg nnt cri r pstu dgr..
dgn lagu ni jgkla dorg berjaya mng beberapa award tau..antaranye best male goup ngn best song of the year..

mmg hbtkan dorg ni..haha..lps tu dorg berjaya pergi ke jepon n arts mne2 yg blh tembus pasaran jepon amta hebat sebab carta oricon dorg tu mmg femes gile r kat asia ni..pstu mule la kejayaan dorg tu smpai la hari ni..

antra lagu2 yg korg leh cbe dngr adlh Lies, Haru haru, Stand up, Last Farewell...yang lain pon bes jgk..
nnt korg tryla download tau..best grup ni...hahaha..sje nk pomote skit2 je..ngeh2.. ni aku bg gmbr sdkit lagi ye..kasi korg puas ckit..puas ke..hahaha..

ok dah la ye..nnt klu da mase aku update lagi sal grup ni atau grup2 korea lain yg femes tau..daaa..MySpace


Reblog this post [with Zemanta]

2 Jeritan korang:

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

bru lg ke band ne...
aku xtaw pn...

Din said...

xbaru pon..thun 2006 lg bro..

Related Posts with Thumbnails

Followers