Tuesday, March 23, 2010

6 Jeritan korang 3/23/2010 09:23:00 AM

Tercapai Impian

Posted by Din - Filed under , ,
Alhamdulillah rasa syukur yang tidak terhingga kepada Allah SWT kerana dengan izinNya dapat jugak aku merasakan blogging dengan self hosted.. Di sini aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Omar.my terhadap kemurahan hati beliau utk membuat kontest tajaan domain.. Pada mulanya aku hanya menang domain sahaja so aku cakap alang2 dah ada domain baik wat hosting trus.. Sebab aku pon baru lagi ni so aku ckp nak yg pakej rm10 dari Jomhosting.. Tapi dengan kemurahan hati pihak Jomhosting maka dorang taja aku bg pakej tu.. Aku sangat2 berterima kasih sebab sudi taja aku yang baru lagi dalam blogging ni..

Akhirnye tercapai jugak cita2 aku nak merasa self hosted ni.. Alhamdulillah rezeki tuhan nk bagi kan.. Semoga pihak Jomhosting dan Omar.my akan terus bertambah rezeki mereka.. Amin..

6 Jeritan korang:

Sakira said...

Wow. Congrats.
So kejap g tukar jadi din8394.com larh kan ?
Ker nak tukar nama domain lain ? :)

Din said...

tukar nama lain..www.namasayadin.com
esok insyaallah siap..

CronixxCancer said...

wahhhh...best jgak ada domain sendri nih...
hurmm, jangan lupe jemput aku nanti kalau dah tuko domain..

Anonymous said...

sorry, tu bukan self hosts la... self host guna WP...

Din said...

erkk..so yg aku gune tu ape bro??

Izyan Izzaty said...

wahhh! congratz cik din , so tukar ar neh ??? hehe , lme xjnjln kt auw , nwy , sye dlm blog list cik din kn ?? tukar ler .. sye dah tukar link ea , update blog k ! :P

Related Posts with Thumbnails

Followers