Wednesday, March 10, 2010

4 Jeritan korang 3/10/2010 09:55:00 AM

Tolong Aku Kawan!!!

Posted by Din -
tolonggg..aduh camne nak buat ni..nlog aku ni ada dua post block..cube korang scroll smpai bwh akan ada post yang sama kan..aku xtau r npe jadi cmni..sape2 boleh tolong x..aku xtau nk ejas camne dah ni..kawan2 tolong ek..MySpace

4 Jeritan korang:

d great bowler. cehh. said...

urm..da try edit post??
cuba lah delete??
try lah dulu.

jap2. bwt backup jap.

bwt new post, post yg sme uh la, then jgn publish, save dulu.

then, tengok balik yang post yang double2 uh, cuba delete.

then, if dua-dua t'delete, post jela yg saved tdi.

haha!
sng cter. wakaka.

Din said...

kat page elmnt kan ada dua block yg utk post ni..plik2..

d great bowler. cehh. said...

dua block?

Din said...

em cmne ek nak gitau ni..kirenye klu tgk kat layout kan..kat page element tu..kan ada 'block' utk blog post yang tmpat kita edit2 tu..tp skang blog ni ada dua bnda tu..klu korg tgk kan kat bwh ada lagi satu post yang same akan kuar..xtau nak wat mcm mane dah..

Related Posts with Thumbnails

Followers