Monday, March 15, 2010

5 Jeritan korang 3/15/2010 10:13:00 AM

Kenapa Aku Pilih Jugak Burung Ni?

Posted by Din - Filed under
Mesti korang pelikkan dengan entri aku kali ni.. Yela tibe2 cakap pasal burung lak.. Emm aku pon xsangka jugak burung ni aku pilih jugak.. Ape yang aku pilih pulak ngan burung ni.. Aku pilih dia jadi teman aku.. Dengan burung ni bolehla aku nak kongsi ape2 yang ada dalam hatia aku ni.. Yela dalam hati kita ni kadang2 ada jugak benda yang nak di luahkan.. Korang pon kadang2 nak luahkan isi hati kat sape2 kan.. Aku tau korang mungkin aku ni pelik pilih burung lak nak dijadikan teman.. Aku pon pelik sebenarnye..



Bagi aku burung ni agak hebat dan spesel jugakla..Yela kalau tidak camne leh jadikan tempat meluahkan perasan eh perasaan aku ni kan.. Muahahaha.. Burung ni jugakla tempat aku nak bercerita ape aktiviti aku dalam seharian. Tapi kalau rajin la..hahahaha.. Tapi aku memang tau yang burung ni akan setia dengan aku.. Dan aku tau burung ni akan selalu dengar luahan aku kat dia ni..


Em korang nak tau tak nama burung ni ape.. Rasenya burung ni dah femes gila.. Mesti korang dah kenal ngn burung ni.. Nama dia Twitter.. Wakakaka.. Weh ingat aku ni sengal ke nak cakap ngan burung..hahahaha.. Ni aku dah buat twitter satu.. Orang cakap best jugak kena burung ni..ekekeke.. Okla nanti kalau korang da masa dan minat follow r aku ek.. Blog aku pon kalau update aku bagitau kat burung tu.. Ni dia punye link ek..hihi.. http://twitter.com/din8394 

5 Jeritan korang:

MéuzAngelo™ XXIII said...

ape yg best twitter ni ek?

Arra JaSmY said...

tak pernah try twitter lagi.rase teringin lak.:)

Din said...

emm tahla tu..orang kata cubela..mgkin bile rmai mmber blh r dok berchtting ke..

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

dah ada huhu tp dah lame x login haha :P

Din said...

xpe guna je..xda hal lah..hihi..

Related Posts with Thumbnails

Followers