Sunday, March 21, 2010

5 Jeritan korang 3/21/2010 09:48:00 AM

Akhirnye titik peluh selama ini membuahkan hasil

Posted by Din - Filed under ,
Syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnianya aku masih hidup dan masih bernafas.. Semoga hidup aku ini akan lebih bermakna.. Sesungguh nya kita perlu bersyukur kerana kita telah dikurniakn 2 nikmat yang paling besar dalam hidup kita iaitu nikmat iman dan Islam.. Alhamdulilah bersyukur kerana masih diberikan nikmat itu.. Okeh dah ckup tazkirah malam ye.. Hak3..

Kita teruskan agenda kita yang betol berdasarkan entri ni ye.. Korang agak apekah maksud tajuk entri aku ni ye.. Haaa pikirla bagi dapat.. Okla ni bile orang dapat sesuatu yang dia nak la baru kuar perkataan macam tajuk entri aku tu.. Hahahaha.. Tapi rasenye xda kaitan kot ngn ape yang aku nak tulis ni.. Muahahahaha.. Okla aku dapat award dari cik Yeyen je.. Ahak3.. Thank you ye cik Yeyen kerana sudi bagi award kat aku ni..




1.Thank & link the person that gave u the award
Ok dah ucap terima kasih dah..

2.Pass diz award onto15 bloggers u've recently discovered n think are fantastic


3.Contact and let them know they've won the award

4.State 7 things about yourself

-Newbies dalam dunia blogging
-Student di salah satu ipta kat Malaysia
-Fan Man Utd
-Minat nak belajar pasal komputer
-Suke makan nasi goreng
-Mudah marah dan mudah cool balik
-Penyabar 

Ok dah siap dah.. Yang aku tag tu terimala award ni ek..hihi..=p 

5 Jeritan korang:

misluvcoklat said...

wahh..
sy dpt award lah..
hahak.
thnx yaww ;)

fiD said...

tqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehehe

ZiE FAUZi said...

yuhuuuuuu... toce..toce...toce... nanti akak belanja coklat choki2 yer.. ahaks...

Din said...

haha..xpe ni semua ikhlas..hak3..

✿bieyra dhamira✿ said...

huhu..tq la ek..hehehe

Related Posts with Thumbnails

Followers